0727 563 574 contact@campinglagradina.ro str. Victoriei, nr.11, Comuna Mahmudia, Jud. Tulcea EnglishRomanian

Termeni și condiții

Munteanu I. Tudora PFA denumită Camping la Gradina , este furnizor al serviciilor de cazare si campare in Comuna Mahmudia.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.campinglagradina.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.campinglagradina.ro este site-ul de prezentare al Campingului La Gradina ce ofera solutii de cazare si campare in comuna Mahmudia.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Camping la Gradina și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Munteanu I. Tudora PFA.

Camping la Gradina nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al Camping la Gradina sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.campinglagradina.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din acest site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

Camping la Gradina este absolvit în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările Camping la Gradina prevăzute în acest document.

Camping la Gradina își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare : 08.02.2020